SOW – Verhoog je weerbaarheid! Training voor bedrijven en groepen.

Met dit programma ontvang je de tools om te werken aan jouw mentale weerbaarheid. We planten zaadjes door kennisoverdracht, het is aan jou om jezelf te verzorgen, de kennis te herhalen en aandacht te geven aan je lichaam, emoties en gedachten.

Je krijgt informatie om anders om te gaan met stressvolle situaties. Minder herhalende gedachten en gevoelens ervaren en meer zelfzorg bij jezelf ontwikkelen leer je via deze training. Hoe meer je oefent en tijd maakt voor jezelf op dagelijkse basis, hoe beter het resultaat!

De basis komt uit opleidingen rond mindfulness, MBCT, creatieve therapie, geweldloze communicatie, compassietraining en yoga. In 8 sessies van een half uur leren we jouw personeelsteam, lerarenkorps, collega’s of vriendengroep hoe je de aandacht kan richten op jezelf, op concentratie en zelfzorg.

Voor iedereen is er de mogelijkheid om dagelijks de algehele weerbaarheid te trainen. Je wordt ondersteund door het online leerprogramma waar we speciaal lesmateriaal op posten, zodat je op ieder tijdstip ons kan raadplegen. Meer informatie kun je aanvragen via de contactpagina.

Laat een reactie achter

Scroll naar top