Griet Samain

Ik ben Griet Samain. Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werkster in 2009 en ben sindsdien geruime tijd aan de slag geweest als begeleidster op het werkveld. Als kind was ik altijd aan het zingen en dansen. Mijn broers vervloekten me regelmatig om het ‘blauwdraaien’ van de (toen nog op cassette) muziek van ‘Kinderen voor Kinderen’. 31 jaar later ben ik trotse mama, echtgenote, deeltijds administratief medewerker, gepassioneerde zangeres en coach.
Mijn allergrootste passie is zonder enige twijfel ‘zingen’. Op het podium voel ik me thuis. Het leven leerde me echter wat zingen nog meer kan betekenen dan simpelweg genieten van de klanken. Ik leerde een nieuwe kant van ‘de’ stem kennen, namelijk de helende kant.
In verschillende soorten workshops laat ik mensen kennis maken met hun stem. In de ene workshop (-Ontdek je stem-) ligt de klemtoon op zangtechniek, terwijl in de andere workshop (-Embrace your voice-) de nadruk eerder ligt op het helende aspect van zingen. Ik organiseer workshops op maat en geef ook individuele coachings rond zang, stem en ontspanning. De algemene saus die ik echter over al mijn workshops en coachings giet is het genieten van het zingen. Zingen is gezond, zingen heelt en zingen relaxeert.
Waar ik van droom? Om op een dag mensen te helen met mijn stem… Om te zingen voor en met iemand en te weten dat ik daarmee een zaadje plant dat hen de kracht geeft om sterker en meer ontspannen in het leven te staan.

Scroll naar boven
Scroll naar top