Annelies Dhooge

Annelies Dhooge

Van eeuwige zoeker evolueerde ik naar vinder. In 1 zin verwoord ik hiermee een bewogen leven met als rode draad een passie voor mens en natuur waarin ik geleidelijk aan tot de essentie kom. Steeds meer word ik me bewust van de eenheid van lichaam en geest. Als herborist ben ik in de ban van de geneeskracht van de natuur en het studeren laat me niet meer los. Naast herborist ben ik aromatherapeut en volgde een cursus “voeding als eerste medicijn”. Momenteel kan je me wekelijks vinden in de Levensschool (Tongerlo) voor de opleiding “gezondheidsbegeleider”.

In mijn herboristerie (Pan’s kruidbar) kan je gezonde voeding, kruiden, thee, etherische oliën en voedingssupplementen vinden. Maar wat me het meeste boeit zijn de gesprekken met de klanten. Van daaruit groeide geleidelijk aan mijn coachingspraktijk. Mijn sterkte is om mensen te confronteren met hun blinde vlekken en hen mentaal, emotioneel en lichamelijk te ondersteunen d.m.v. gesprek, relaxatie-oefeningen en voedingsadvies.
Mensen die mentaal en emotioneel in beweging komen kunnen deze evolutie kracht bij zetten door ook lichamelijk in beweging te komen (en omgekeerd) Vandaar dat ik het zo geweldig vind om deel uit te maken van dit online healthcenter. 

Scroll naar top