SummaLife duurzame zelfzorg

Voor alle welzijnswerkers, opvoeders, leerkrachten, zorgverleners en iedereen die geinteresseerd is, introduceren we een cursus rond duurzame zelfzorg. Hierin geven we alle tips om jouw energie in balans te brengen, je emoties te kanaliseren en je lichaam beter aan te voelen.

In augustus introduceren we 3 ochtendworkshops en 3 middagworkshops, die je ook mag combineren tot 3 hele dagen. Hierin leren we je alles rond een veilige en gezonde opstart van het nieuwe schooljaar. Daarna volgen de bijtankdagen doorheen het jaar. Iedere dag staat er een andere techniek centraal. We sluiten af met een weekend om op te laden voor de laatste periode voor de zomervakantie komt. De invulling van ons programma verschijnt eerdaags online.

De kracht van Mariam als ademtherapeut en creatief therapeut en Daphne’s daadkracht en kennis mixen we met onze gezamenlijke kennis van yoga, fasciatherapie en heel veel ervaring. Leer en experimenteer, voel en haal adem! Wij geven je precies dat wat je nodig hebt om een schooljaar door te komen! Voor meer informatie kun je hier je gegevens achter laten.

Laat een reactie achter

Scroll naar top