Werkboekje ‘Like me’ dag 1

Ben jij net zo uniek als deze meiden? Print je boekje af en ontdek zelf wie je bent!

Welkom bij ons Paaskamp! Met wel heel veel bijzondere momenten en leuke doe-activiteiten! Iedere dag geven we je een nieuw werkboekje. Vandaag is het thema Like me! Hierboven staat het werkboekje van dag 1 om af te drukken.

Ouders en opvoeders opgelet! We houden tijdens de live uitzendingen de kinderen bezig. Print het bovenstaande boekje af zodat ze vooruit kunnen gedurende de dag. Geef ze een eigen plekje, yogamat of tapijtje, een tablet, gsm of pc zodat ze ons kunnen volgen via zoom. Zorg dat ze potloden, stiften, oude tijdschriften, wat kladpapier, vouwblaadjes en/of A4 vellen (wit en gekleurd) en een schaar en lijm hebben zodat ze kunnen knutselen.

We starten om 9 uur met super gave ‘Like me’ – choreyoga van Mandy. Om 11 uur is het dan ‘Wie ben ik’ – yoga met Daphne en om 15 uur sluiten we af met een creatief atelier! Voor dit laatste heb je een groot stuk papier of karton nodig, het liefst zo groot als je eigen lichaam! Denk aan de achterkant van een oude behangrol of plak diverse A4 vellen aan elkaar. Hebben jullie er zin in? Wij zeker!

Je kan ons helpen met het bekend maken van deze website zodat we nog meer kinderen kunnen bereiken en ouders en opvoeders kunnen ondersteunen tijdens de ‘opvang’ van kinderen. Stuur je gerust de link door van deze pagina, we hebben namelijk dagelijks plek voor wel 100 kinderen!

Scroll naar boven
Scroll naar top