Mariam El Guenaien

Mariam El Guenaien

Ik ben geboren en getogen in Hamburg (DE). Als teenager en jonge twintiger al kruiste Yoga enkele keren mijn pad. Het maakte mij nieuwsgierig…
Ondertussen geef ik al 9 jaar les en dit nog altijd telkens opnieuw met heel mijn hart.

Ik ben zeer dankbaar om yoga zowel ‘on the mat’ alsook ‘off the mat’ te kunnen integreren en zo het beste van mezelf te geven, zowel als mama van 2 kinderen, als yogadocente, als therapeute, als ondernemer, als inspirator, als creator en als alles wat ik ben…

Mijn nieuwsgierigheid was en is nog altijd zeer groot wat het Yogapad betreft. Ik school mij met plezier regelmatig bij, en geniet van alle nieuwe inzichten, teachings en mensen op mijn pad.

Naast mijn Yogapad ben ik met hart en ziel Creatief Therapeute en combineer ik met succes Yoga en creatieve therapie met elkaar. Dit in individuele momenten als therapeute of in workshops om mijn kennis te delen.

Scroll naar boven
Scroll naar top