Heel veel geel knutselopdracht

Heel veel geel!

Bekijk het filmpje met onze knutselopdracht van vandaag. Luister goed naar de uitleg. Als je klaar bent met kijken, kun je gaan starten met knutselen. Gebruik oude tijdschriften (met toestemming van je ouders!). Maak een knutselwerk, een kunstwerk, net dat wat jij bedenkt! Door de kleuren wordt het zeker weten al prachtig.

Verzamel gele spullen, gele papieren en maak er maar een vorm, een moodboard, een schilderij, een zon, een ….. van! Je mag alle materialen die je maar bedenkt gebruiken mits je ouders het weer ok vinden, wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurtelijke ongevallen of schade!!! Bedenk altijd dat het veilig moet blijven en vraag toestemming!

Schilder met de diverse kleuren van de zon een mooie aquarel tekening/schilderij. Je kunt ook diverse doosjes maken en in de kleuren geel beplakken met plaatjes uit oude tijdschriften. Of maak een mooie collage zoals uit het boek. Je mag ons verrassen met je creativiteit!

Het boek waar ik inspiratie uit heb gehaald is van Tom Schamp, te koop bij de betere boekhandel of wellicht online. Veel plezier en stuur ons vooral leuke knutselfoto’s toe!

Kleurenboek Tom Schamp, mega mooi!
Scroll naar boven
Scroll naar top