Wat voor vis ben jij?

Ben jij een guppie of een walvis? Ben jij een GOUDvis of een snoek? Heb je veel visjes om je heen of zwem je liever in je eentje rond?

En hoe voel jij je? Ben jij als een vis in het water zo fijn? Of juist een bibbervis die alles maar spannend vindt?

Wist je dat er een enorm mooi boek is geschreven door Lemiscaat? Het heet Vrolijk en Daphne heeft een aantal vissen eruit nageschilderd al heel lang geleden. Het is zo’n leuke oefening om te doen. Het boek gaan over emoties, wat ook heel fijn is om over te leren. Want voelen dat is wel iets heel bijzonders. Zeker nu in tijden van lockdown kom je sneller bij van die ongewenste emoties, en laat Daphne nu expert zijn in hoe je daarmee om kan gaan! Kom zeker naar de online les vandaag want we gaan het er fijn over hebben!

Ondertussen maak jij een lijstje van alles waar je goed in bent en minder goed. Ook kun je alvast uitknippen waar je vrolijk van wordt en waar je bang van bent. En mocht je ergens een plaatje vinden van een vis die je mooi vindt, dan knip hem maar uit en doe net alsof jij dat bent. Jij zwemt in alle woorden van je lijstje en bent gewoon wie je bent! Uniek, geweldig en helemaal ok!

Scroll naar boven
Scroll naar top