SummaWijs

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Welkom bij Summawijs. Een cursus rond zelfzorg en wijzer worden in de wereld van aandacht, yoga en empowerment. Hier ontvang je tips en oefeningen die het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welbevinden stimuleren. Zoals je dagelijks voeding inneemt, mag je deze tools ontvangen en toepassen om de beste versie van jezelf te zijn.

Het welbevinden van volwassenen en de jeugd staat voor ons voorop. Wij zijn ervaringsexperts in yoga, mindfulness, creatieve therapie, traumatherapie, ademtherapie, emotietherapie, gezondheidscoaching en onderwijs. Hier verzamelen we voor jullie de nuchtere, praktische, zonder-aan-religie-vastzittende oefeningen en de theorie die ieders welbevinden kan stimuleren. Maak hier op je eigen wijze gebruik van om de verrassingen van het leven aan te gaan. Wij zijn benieuwd of dit je iets brengt en kijken al uit naar al jullie mooie verhalen.

We zetten in deze cursus materiaal klaar voor zowel volwassenen als jongeren/kinderen. We hebben veilige oefeningen geplaatst, soms wat uitdagende. Heb je toch je bedenkingen of je iets beter niet zou doen, kijk dan even bij de contra-indicaties. Mogelijk zijn er redenen waarom je beter even een oefening achterwege laat.

Geniet van ons aanbod! Heb je vragen, contacteer Daphne.

Veel lees, oefen en leerplezier!

Daphne Viguurs – Summa Coaching / VZW Dit kan jij wel! daphne@summa-coaching.be / 0484 – 739 007

Mariam El Guenaien – MAF Spirit BV / VZW MAF de Creatieve Droomfabriek

Mandy Claeys – Yoga Mandy

Annelies D’Hooge – Pan’s Kruidbar


Scroll naar top